HAUER HP 2461 HÁTSÓ FÜGGESZTÉSŰ VONÓLAP

 

A HP-2461 hátsó függesztésű vonólap tökéletesen megfelel utak, bekötő utak, összekötő utak előkészítésére és karbantartására mezőgazdasági, erdészeti vagy akár kommunális munka esetén is. A professzionális tervezésnek és kialakításnak, valamint a rendkivüli stabilitásának és univerziális alkalmazhatóságának köszönhetően kifejezetten nehéz feladatok elvégzéséhez ajánlott.

A vonólap 3 lehetséges hidraulikus beállítása számos munkavégzésre alkalmas. A vonólap kaparási mélységének beállítása a hátsó hidraulikus munkahenger emelésével vagy süllyesztésével történik. A nem szintezési munkák esetén a vonólap jobb oldali, illetve bal oldali forgatása 32°-ban lehetséges.

A vonólap oldalsó beállítását és elfordítását kettő működésű hidraulikus munkahengerek nyomáscsökkentő szelepekkel teszik lehetővé. A vonólap mélysége a hidraulikusan állítható támasztókerék beállításával történik.A tökéletes beállításhoz egy visszacsapó szelep nyújt segítséget. Ezekkel a funkciókkal a vonólap optimálisan tisztitható vagy készíthető V alakú árok.

Műszaki adatok

Opciós tételek:

 

HAUER függesztett vonólap prospektus (német)

Vissza a hírekhez

Hírlevél

telephelyünk7130 Tolna, 10584 hrsz.

térképen mutat

X
Kitől

Kinek

Link Üzenet