HAUER front hidraulika és TLT

HAUER MELLSŐ FÜGGESZTŐMŰ ÉS TLT

Már több mint 35 éve, hogy a Hauer cég tervez és gyárt mellső függesztőmű rendszereket mezőgazdasági, kommunális és erdészeti felhasználásra. Hosszas fejlesztési periódus után született meg az „FS-4” sorozat. Az „FS-4” sorozat a gyár tapasztalatait és a felhasználók igényeit ötvözve került kialakításra. Az „FS-4” sorozat egy megerősített, kiemelkedő emelési képességgel rendelkező, de mégis megbízható és univerzálisan használható mellső függesztőmű. Ezek a kiemelkedő képességek az optimális tervezésnek köszönhetőek. A mellső függesztőművet tartó konzol csavarozva került rögzítésre a traktorvázon, amely tároló állványra helyezhető munkavégzés után vagy csavarok használatával fixre rögzíthető a traktoron elhelyezett tartókonzolon.

Az "FS-4" sorozat két típusból áll:

- fix kialakítású

- levehető kialakítással

Szerkezeti kialakítás:

Az „FS-4” mellső függesztőmű 2 részből áll, az emelőkarokból és a tartókonzolból. Az előrelátó tervezési metódusnak köszönhetően két opció választható: egy fixen a traktorvázra csavarozott verziót es egy levehető verziót. A második verzió esetében a mellső hidraulika a tartókonzolon elhelyezett túlméretezett csavarokon helyezkedik el. Következésképpen a hidraulika könnyen leszerelhető és akár másik traktorra is felszerelhető, ennek megvalósításához mindössze tartókonzol és hidraulika csövek kiépítése szükséges a másik traktoron.

Az egyik legfontosabb tényező egy adott traktor típusra történő mellső függesztőmű felszerelésekor, hogy a megfelelő kormányzási és kanyarodási stabilitás mindig megmaradjon. Annak érdekében, hogy ez a legmagasabb fokú stabilitás biztosítva legyen, a tartókonzol támasztását segítő rudazat egészen az erőgép váltóházáig nyúlik el.

Támasztó rudazat:

Nehéz munkaeszközök használatakor vagy hóeltakarítási munkálatok esetén a támasztó rudazat felszerelése opciós lehetőség. A támasztó rudazat felszereléséhez szükséges furatok az erőgépeken gyárilag kialakítottak. Ugyanez a támasztó rudazat használható a hóekék függesztésére szolgáló eszközhordozó munkakonzol megtámasztásához is. 

Az alsó két emelőkar közel helyezkedik el a front hidraulikához felcsukott állapotban, ezáltal a homlokrakodó akadálymentesen működtethető. 

 

Műszaki adatok:

Alapfelszereltség:

‹ Emelőkarok felcsukhatóak és leszerelhetőek

‹ Walterscheid gyorscsatlakozás

‹ Kilengés kompenzáló, zárható

‹ Kettős működésű munkahengerek

‹ Gömbcsuklós csapágyak a munkahengereknél

‹ Gyorselzáró szelep

‹ Integrált kapcsoló egység

‹ Felső emelőkar

‹ Előfúrt lyukak a támasztó rudazat felszereléshez

‹ Belső hidraulika ellátás (fixre szerelt verziónál)

‹ Világítás előkészítés

‹ Extra hidraulika vezeték előkészítés

‹ Elektromos tele-vezérlés előkészítés a mellső hidraulikán

Opcionális kiegészítők:

‹ Tartó állvány

‹ Extra hidraulika vezeték beépítve (fixre szerelt verziónál)

‹ Világítás foglalat

‹ Elektromos vezérlés a front hidraulikán (elektromos előkészítés szükséges a traktoron)

‹ multi-funkciós szelep a munkahengerekhez, kettős működésű és szimpla működésű

‹ hidraulikus akkumulátor – rázkódáscsökkentés

‹ támasztó rudazat

‹ tartólemez a tehermentesítő rugóknak

 

 

HAUER MELLSŐ TLT

A mellső függesztőművel párhuzamosan a kínálatban szerepel a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő mellső TLT felszerelésének opciós lehetősége is. A kínálat magában foglalja az 50 és 300 lóerőig terjedő erőgép kategóriát. A váltóházban egy nedves többtárcsás kuplung és egy integrált olajszivattyú került elhelyezésre, így külön olajellátásra nincs szükség.

 

HAUER front hidraulika és TLT prospektus

Vissza a hírekhez

Hírlevél

telephelyünk7130 Tolna, 10584 hrsz.

térképen mutat

X
Kitől

Kinek

Link Üzenet